PERSOONLIJK BERICHT DOOR JAN VAN DER KOOI GOUDA

 
Gouda 24 maart 2019
Vandaag is het 8 jaar geleden dat Li-Sanne en Sander van der Kooi werden weggevoerd van hun huis, hun kleren weggeroofd en hun fietsjes weggehaald. Op grond van een valse melding door ex mevr. Moree. Al eerder werd een melding van een buurvrouw totaal onjuist behandeld door vuige (gemene) Jeugdzorg in februari 2011.
 
Li-Sanne (toen 8.5 jaar) kon de eerste maanden in het gastgezin slecht slapen… Sander (toen 7.5 jaar) werd in enkele maanden tijd al drie keer overgeplaatst. De ex laat 7 maanden niets van zich horen. Dan na twee maanden van proberen met elkaar: ze stuurt me weg als een hond. Ex laatste woorden: ” Ga maar weg, je bent me teveel “.
Deze stiefmoeder (biologische moeder stierf in 2007 – kanker) was slechts 1,5 jaar in ons gezin.
 
ACHT jaar duurt dit drama al van 2 kinderen KWIJT, VIER jaar al niet weten waar ze zijn. Door spanningsverslaafd personeel van Jeugdbescherming.
 
Jeugdzorg (Jeugdbescherming) is een tirannieke instantie van onze overheid, die kinderen exploiteert , kinderen van ouders beroofd door slechte bezoekregelingen van bijvoorbeeld 1 uur per maand. Deze dienst van de overheid moet bestaan van uithuisgeplaatste kinderen met als gevolg dat er soms veel overplaatsingen zijn, ouders worden gecriminaliseerd, pleegouders mogen geen contact met biologische ouders. Kinderen worden gehersenspoeld door pleeggezinnen + Jeugdbescherming. Jeugdbescherming= specialist in ouderverstoting.
 
Bleef/blijft het hierbij: NEE ! Je hebt ook die zogenaamde nepkinderrechters , die van bezoekregelingen, hechting, loyaliteit, ouderverstoting totaal geen verstand hebben en in 95 % (!) van de gevallen de kinderen geven aan Jeugdzorg. U begrijpt het al: kinderrechters als stempelaars van Jeugdzorg. Ouders hebben weinig tot niets te zeggen bij de (kinder)rechter. De zogenaamde Rechterlijke Macht: de arrogantie druipt er vanaf.
 
Er is nog wel meer te zeggen. De kerk? Weet u wat ze zeggen: ” we doen er niets aan “. Ze vinden het te moeilijk. Totaal geen erbarmen of meedenken. Ouders links laten liggen ….. in de kerk. Je mag er ook niet over schrijven in de kerk ……. Drama’s in en rond de kerk: niet over praten. Dat kan en mag niet.
 
WIE DOET ER NOG WAT? POLITICI: het heeft de aandacht …… (dus niet tot weinig) WETHOUDER JEUGD: heeft de aandacht (kan weinig doen dan bellen) RAADSLEDEN: te ver van ons bed …..
Dit is weer zo’n verdrietige dag. WANNEER KOMT ER EEN EIND AAN DIT DRAMA VAN KINDEREN KWIJT/NIET WETEN WAAR ZE ZIJN ?? En dit in ons land met die zgn rechtsstaat.
 
HELPT U AUB — DOE WAT — DONEER — RED KINDEREN VAN JEUGDZORG
 
Jan van der Kooi Kaagwerf 42 2804 MT Gouda 0182531310/0620673029
 
Ga nooit met uw kinderen naar een gebouw, een kantoor, een instantie, want in de praktijk bent u uw kind zomaar kwijt. Ze moeten alles en alles aan elkaar doorgeven. Let op!
Geplaatst in Blog, Nieuws.